(Epaule d’agneau aux morilles et
feuilletés de champignons)
¨
4 személyre – előkészítés: 30 perc – főzés: 1 óra
¨
1 báránylapocka kicsontozva, 100 g kucsmagomba,
350 g barna sampinyon, 25 cl tejszín, 1 leveskocka, rengeteg petrezselyem, 1
fej fokhagyma, 200 g levelestészta, só, bors
Süssük egy órán keresztül a
befűszerezett báránylapockát forró sütőben.
A pecsenyelét forraljuk fel 2
pohár vízzel, a tejszínnel, a leveskockával és a kucsmagombával, főzzük 15
percig.
Vágjuk négyfelé a levelestésztát,
süssük 10 percig 180 fokos (6-os fokozat) sütőben.
Vágjuk össze a sampinyont, adjuk
hozzá a petrezselymet, süssük meg egy serpenyőben. Sózzuk, borsozzuk.
Vágjuk ketté a
levelestészta-négyszögeket és töltsük meg a gombával. Süssük további 5 percig.