¨
Hozzávalók: a tésztához 13 dkg liszt, 2 tojás,
másfél dl tej, kevés rum, citrom- és narancshéj, ízlés szerint, 5 dkg vaj,
csipetnyi só; a töltelékhez 1 doboz camembert sajt, 3 evőkanál ketchup, késhegynyi
só; 1 teáskanál olaj a serpenyő kikenéséhez
A tejjel, tojással és kevés
olvasztott vajjal elkevert palacsintatésztát rummal, reszelt narancs- és
citromhéjjal ízesítjük. A camembert sajtot annyi szeletkére vágjuk, ahány palacsintát
sütöttünk. Minden palacsintába beleteszünk egy sajtszeletet, megkenjük a
ketchuppal, majd négyrét hajtva tűzálló tálra tesszük. A tálat lefedjük, és
előmelegített forró sütőben, erős lángon 10 percig sütjük, hogy a belsejében
lévő sajt megolvadjon.